R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Diensten » Vliegen bestrijden

Vliegen bestrijden bij Budget Ongediertebestrijding

Definitieve oplossing tegen vliegjes in huis

Gedurende de warme dagen van het jaar kan je te maken krijgen met vliegen in huis. Overlast van vliegen kan erg vervelend zijn, zeker omdat zij vaker dan eens terugkomen in huis. Zeker tijdens de zomer, wanneer je graag een raam of deur open laat staan voor wat frisse lucht in huis. Voor vliegen bestrijden rekenen wij een lage, vaste prijs van €105,00 euro. Krijg je te maken met vliegjes in huis, wil je fruitvliegen bestrijden of heb je zelfs te maken met rioolvliegjes? Budget Ongediertebestrijding komt langs en zorgt voor een definitieve oplossing.

Vliegen bestrijden

Een vliegenplaag in huis kan je comfort behoorlijk verstoren. En heb je eenmaal vliegen in huis, dan kunnen deze zich ook eenvoudig voortplanten. De larven groeien binnen no-time uit tot volwaardige vliegen, waardoor de overlast toeneemt. Het begint met kleine vliegjes in huis, en groeit uit tot een ware plaag. Voorkom dat vliegen in huis je woonplezier bederven en kies tijdig voor professionele ongediertebestrijding. Voor het bestrijden van vliegen gebruiken we diverse effectieve methode, waardoor vliegen niet alleen worden opgeruimd, maar ook minder snel terugkomen.

100% laagste prijsgarantie

Nu vliegen bestrijden

Kosten van € 105,-

R

24/7 bereikbaar bij spoed

R

Lokale erkende bestrijders

R

Gediplomeerd personeel

R

Vakmanschap garantie

R

Particulier en zakelijk

Fruitvliegen in de keuken

Overlast door fruitvliegjes; niemand weet precies waar ze vandaan komen, maar de overlast groeit onherroepelijk snel. Fruitvliegjes planten zich supersnel voort, en kunnen zo binnen enkele dagen zorgen voor een vliegenplaag. Niet prettig, want in de keuken maak je jouw ontbijt klaar en bereid je het avondeten. Fruitvliegjes komen af op gistend of rottend voedsel, hetgeen we vaak zien bij de schillen van fruit en/of groente. Het tijdig weggooien van restafval kan dus voorkomen dat je te maken krijgt met fruitvliegjes in de keuken.

Soorten vliegen in huis

Kort gezegd: de ene vlieg is de andere niet. Welke vliegen kom je vaak in huis tegen? Het gaat dan vooral om de huisvlieg, strontvlieg, fruitvlieg, horzel of bromvlieg. Het herkennen van vliegen is gelukkig niet moeilijk. De huisvlieg is overwegend zwart, en beschikt over rode-bruine oogjes. Andere vliegen zijn doorgaans volledig zwart van kleur. De fruitvlieg onderscheidt zich van alle bovenstaande vliegsoorten, waar deze vlieg aanzienlijk kleiner van vorm is. Horzels kunnen je daarnaast ook prikken. Deze beestjes herken je aan hun geel-zwarte lichaam.

Vliegen bestrijden kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor vliegen bestrijden? We rekenen een vaste prijs voor het bestrijden van vliegen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De kosten voor vliegenbestrijding liggen bij ons op 105 euro. Lukt het niet om eigenhandig de vliegen te bestrijden? Dan helpen we je graag verder.

Last van vliegen in huis?

Vliegen in huis, daar wil je snel van af, ongeacht welke soorten vliegen je in huis hebt. Ter preventie kan je er natuurlijk voor zorgen dat je ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten houdt. Dan nog kan er natuurlijk altijd een vlieg tussendoor glippen. Onze methoden zijn duurzaam en effectief; je bent snel en vakkundig verlost van de vliegenplaag in huis.

Meer weten over de methoden die we gebruiken om vliegen te bestrijden? Laat het ons weten. We zijn altijd in de buurt te vinden.

Veel gestelde vragen over vliegen bestrijden

Hoe komt een vlieg in huis?

Vliegen komen vooral in de lente en zomer opzetten. In de winter houden ze een winterslaap, waarbij ze ook ‘gewoon’ bij je thuis op zolder kunnen uitrusten. Omdat vliegen redelijk klein en behendig zijn, kunnen ze al via de kleinste doorgang je huis binnenkomen. Je raam of deur op een kiertje open laten staan is dan vaak al genoeg. Binnen komt de vlieg af op lekkere geurtjes en (half) rottend eten. Ook de mens zelf, en dan met name haar bloed, kan vliegen aantrekken.

Kunnen vliegen steken?

Gelukkig kan niet elke vlieg steken of bijten. De huisvlieg bijvoorbeeld is relatief ongevaarlijk. Er zijn echter wel vliegen die kunnen bijten, zoals de horzel of paardenvlieg. Dat kan verschillen van een klein prikje tot een behoorlijke beet.

Wat kan je doen tegen een vliegenplaag?
Een paar vliegen in huis kan je zelf nog wel bestrijden met een vliegenmepper of (zoete) val. Heb je echter last van een vliegenplaag, dan is het verstandig om te kiezen voor professionele bestrijding. Vliegen kunnen zich namelijk op onzichtbare plekken eenvoudig en snel voortplanten, waardoor de overlast door vliegen flink toeneemt. Tijdig ingrijpen is aan te raden.
Ik heb versufte vliegen in huis, wat nu?
Het is mogelijk dat je versufte vliegen tegenkomt in huis. Deze komen bijvoorbeeld net uit hun winterslaap, en worden gewekt doordat de temperatuur in huis oploopt. De vliegen ontwaken langzaam maar zeker. Leuk voor jou, want een versufte vlieg kan je eenvoudig zelf bestrijden.
Hoeveel eitjes legt een vlieg?

De gemiddelde vrouwtjesvlieg legt wel 500 tot 1.000 eitjes in haar leven. Je kunt dus wel nagaan hoe hardnekkig de overlast van vliegen in huis kan zijn.

Zijn vliegen nuttig?
Hoewel we in huis vooral last hebben van vliegen, zijn de beestjes soms ook best nuttig. Sterker nog: vliegen zijn natuurlijke opruimers. Ze eten rottende organismen op, zoals de dode planten in je tuin. In huis zijn ze echter een stuk minder prettig.

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.