R

24/7 bereikbaar

R

Snel geholpen

R

Gratis prijsindicatie

R

Geen voorrijkosten

R

Bieden garantie

R

Gecertificeerd

Home » Bedrijven

Ongediertebestrijding voor de zakelijke markt

Er is niks zo vervelend als ongedierte binnen uw organisatie. Ongedierte zoals ratten, muizen en wespen wilt u zo snel mogelijk weghebben. Wat nog beter zou zijn, is als u helemaal geen ongedierte binnen uw organisatie zou hebben. Toch komt het steeds vaker voor dat bedrijven hier last van krijgen.

Heeft u last van ongedierte binnen uw organisatie? Dit kan grote en nadelige gevolgen hebben. Het is onhygiënisch en kan schade toebrengen, maar zorgt tevens ook voor een onprettige en onrustige werkomgeving. Laat ongedierte niet uitgroeien tot een groot probleem binnen uw organisatie en pak het op tijd aan. Budget Ongedierte verzorgt professionele ongediertebestrijding en ongediertepreventie bij zowel bedrijven als overheidsinstanties.

Maak uw organisatie ongediertevrij met de ongediertebestrijding van Budget Ongedierte

Budget Ongedierte bestrijding is een ambitieuze en kwalitatief hoogstaande dienstverlener op het gebied van zakelijke ongedierte bestrijding. Wij zijn een landelijk opererende organisatie die al 10 jaar actief is in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de ongedierte bestrijding c.q. bestrijding voor bijvoorbeeld voedsel-producerende, -bereidende en –distribuerende bedrijven alsmede een scala aan non-food bedrijven. Tevens bestrijden wij houtborende en houtaantastende insecten.

Wanneer u uw ongedierteprobleem in uw bedrijf door Budget Ongedierte bestrijding laat oplossen, zullen wij indien nodig langskomen op locatie voor een gratis inspectie en vrijblijvend advies. Onze snelle en discrete werkwijze zorgt ervoor dat ongedierte binnen uw bedrijf voorgoed verdwijnt en u weer verzekerd bent van een gezonde werkomgeving.

Ongediertepreventie in uw organisatie

Is uw bedrijf kwetsbaar voor ongedierteplagen, omdat u bijvoorbeeld voedsel produceert en/of opslaat? Dan kan u veel baat hebben bij de ongediertepreventie van Budget Ongedierte.

Wij bieden een compleet assortiment voor de wering van hinderlijke vogels, knaagdieren en andere ongedierte, binnen en buiten gebouwen. Indien nodig voeren wij hygiënisch (ook bacteriologisch onderzoek) en bouwkundig onderzoek uit en rapporteren wij via de richtlijnen van de HACCP, BRC, GMP en AIB-normen. Het door ons laten toepassen van preventie, wering, inspectie en signaleringstechnieken zijn maatregelen die effectief, maar tegelijkertijd zo min mogelijk milieubelastend zijn. Klantgerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. Gemaakte afspraken verrichten wij naar uw volle tevredenheid.

Waarom is het belangrijk dat u aandacht besteedt aan een ongedierteprobleem bij uw organisatie?

Ongedierte in en rondom uw organisatie kan vervelende gevolgen hebben. Naast dat kabels kunnen worden doorgeknaagd en u aangevreten en kapotte producten en meubels aan kunt treffen, kunnen bezoekers en personeelsleden een groot gezondheidsrisico oplopen. Tevens kan het zowel financiële schade als imagoschade opleveren. Zaken waar u uiteraard geen moment over na wilt denken.

Snel contact opnemen

Wilt u (preventief) ongedierte bestrijden? Bij Budget Ongediertebestrijding zijn wij hierin gespecialiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of het contactformulier invullen voor een gratis offerte. Heeft u vragen over ander ongedierte?

Onze expertise

Ongedierte bestrijding

Muizen

v.a. € 69,00

Ratten

v.a. € 69,00

Wespen

v.a. € 59,00

Mieren

v.a. € 69,00

Kakkerlakken

v.a. € 69,00

Bedwantsen

v.a. € 105,00

Motten

v.a. € 105,00

Vliegen

v.a. € 105,00

Vlooien

v.a. € 105,00

Zilvervisjes

v.a. € 105,00

Spinnen

v.a. € 85,00

Recensies

Onze klanten aan het woord

Dave Smulders

Positief: Kwaliteit

De ongedierte bestrijder kwam al snel na een telefoontje bij ons langs. Samen gekeken naar de beste oplossing. Erg professioneel te werk gegaan. Ik ben zeker tevreden en boven al blij dat ik zo snel geholpen ben.

Petrouska van de werf

Positief: Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

De laatste tijd hoor je allemaal verhalen op het nieuws over ongedierte bestrijders die eigenlijk niet weten wat ze aan het doen zijn. Maar gelukkig is dit bedrijf, Budget Ongedierte echt super . De jongens waren vriendelijk en mee denkend en krijg je gewoon waar voor je geld. Bedankt budget ongedierte!

Cindy Chan

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Na eerste een ander bedrijf te hebben ingeschakeld was het probleem nog steeds niet opgelost. Gelukkig waren de mannen van budget ongedierte bestrijding snel ter plaatsen en hebben ze ons super geholpen. Ze weten wat ze doen en werken professioneel. Helemaal tevreden!

Rosalie Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Vriendelijke, goede en snelle service. Gaan netjes te werk en staan klaar bij problemen! Erg goede en zorgvuldige service, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Niets is te veel, super! 🙂

Isabelle Captein

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Enorm tevreden over de snelle service van dit bedrijf! Fijn dat zij de noodzaak inzien van de situatie en ruimte hebben voor het persoonlijk belang.